U bent hier: Home > Containerbouw > Containerbouw Dendermonde

Containerbouw Dendermonde

Containerbouw bedrijven in Dendermonde gezocht? Stop dan met zoeken. Bij GPA Eureopan BVBA zit bij een betrouwbare partner in containerbouw & containerwoningen. Wij zijn actief in regio Dendermonde & omstreken.


Containerbouw voor particulieren en industrie in Dendermonde… Is er een goedkopere manier om te bouwen dan via de traditionele bouwtechnieken? Ja zeker. De oplossing is containerbouw.

Containerbouw staat in feite synoniem voor modulair bouwen. D.w.z. dat quasi elke soort toepassing mogelijk is: van woningbouw en aanbouw tot een woonunit in de tuin, kantoren, opslagplaatsen, popup winkels, horeca units, tijdelijke klaslokalen, …

Containerwoningen Dendermonde

Een containerwoning realiseren in Dendermonde is perfect mogelijk vandaag de dag. Alleen moet u wel bij uw gemeente van Dendermonde navragen of dergelijke containerbouw toegelaten is. Indien ja, dan schakelt u best een architect in of wij kunnen u een architect aanraden.

Het voordeel van containerwoningen? Alles is mogelijk. U kan bijvoorbeeld perfect starten met een ‘kleinere woning’ die budgetvriendelijk is. Later kunnen hier extra units/containers aan toegevoegd worden bijvoorbeeld. Uiteraard is het ook mogelijk om een volledige villa te realiseren via containerbouw.

Residentiële containerbouw Dendermonde

Via containerbouw kan u ook perfect een aanbouw realiseren zoals een woninguitbreiding, een keukenuitbreiding, een poolhouse, een tuinhuis, een woonunit in de tuin, een garage, een veranda, …

Industriebouw Dendermonde

Ook voor de industriebouw zijn er tal van budgetvriendelijke mogelijkheden:

  • Magazijnen
  • Werkplaatsen
  • Kantoren
  • Garage
  • Popup winkels
  • Containers voor op festivals
  • Container voor sanitair gebruik

Mogelijkheden qua afwerking & inrichting

Alle traditionele afwerking is mogelijk bij containerbouw. De buitenkant kan afgewerkt worden met gevelbekleding zoals o.a. crepi, leien, steenstrips, sidings, hout, … .

Qua interieur is het net zoals een traditionele woning die afgewerkt en ingericht moet worden: sanitair, elektriciteit, verwarming, vloer, pleisteren, schilderen, gyproc plaatsen, isoleren, keuken plaatsen, badkamer installeren, …

Voordelen van containerbouw

Containers zijn oersterk van materiaal. Daar moet u geen seconde aan twijfelen. Het is bovendien ecologisch en de plaatsing bij containerbouw gaat véél sneller dan bij traditionele bouwtechnieken omdat 80% op voorhand wordt voorbereid. Qua isolatie staan we vandaag zo ver dat we e-peil voorschriften kunnen naleven.

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie over uw mogelijkheden qua containerbouw in Dendermonde?

Heeft u vragen over containerbouw of containerwoningen in Dendermonde?

    MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE