U bent hier: Home > Sanitair

Bent u op zoek naar een uitstekende loodgieter?

40 jaar ervaring als loodgieter, daarmee zijn we de geschikte partner voor elke klus. We werken altijd met de beste materialen en hebben ook voor duurzaamheid.

Wij zijn actief in AntwerpenBrusselVlaams-Brabant & Oost-VlaanderenZemst, Mechelen, Boom, Lier, Mortsel, Kontich, Heist-op-den-Berg, Aarschot, Leuven, Vilvoorde, Dendermonde, …

Bekijk zeker ook enkele van onze recente realisaties.

Sanitair

Is er een defect aan uw leidingen? Is er een probleem met uw sanitair? Dringend nood aan goed uitgevoerde rioleringswerken? Moeten er gasleidingen geïnstalleerd worden? Heeft u een nieuwe boiler nodig? Betonboringen? Brandhaspels plaatsen?

Wij doen plaatsingen, herstellingen (depannage) & onderhoud. Zowel voor particulieren, bedrijven als industriële klanten.

Badkamers

Wij plaatsen en ontwerpen badkamers naar keuze van de klant. Bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer zitten we samen rond de ontwerptafel. Als u reeds een ontwerp heeft, is het uiteraard ook mogelijk om in te schakelen als installateur.

Een complete badkamerrenovatie? Wij nemen uw project van A tot Z in handen.

Bent u op zoek naar een loodgieter om uw huidig sanitair ((douche, bad, meubel, lavabo, WC, radiatoren) te vervangen? Ook dat doen we met evenveel plezier!

Waterleidingen

Aanleggen van nieuwe & conforme waterleidingen (koud water, warm water, regenwater, afvoer), in vloer als bovenvloer, zowel in de muur ingewerkt als uit de muur.

Vervangen van bestaande leidingen, zowel in vloer als boven vloer, zowel in muur ingewerkt als buiten muur.

Rioleringswerken

Wij leggen nieuwe rioleringen en afvoerleidingen binnen het gebouw of woning (tot aan de straat), bovengronds en ondergronds, zowel in vloer als boven vloer. Wij vervangen ook bestaande rioleringen en afvoerleidingen zowel bovengronds als ondergronds, zowel in vloer als boven vloer.

Belangrijk: 

Bij het uitvoeren diverse rioleringswerken zoals bv. plaatsen van een regenwaterput of een septische put kan het zijn dat wij uw grond (bestaande buitenvloeren) moeten openbreken & verwijderen.

Wanneer wij opritten, tegels of klinkers moeten verwijderen, kan u ook op ons rekenen voor de (her)plaatsing hiervan (met stabilisé en alles wat daarbij hoort). 

Plaatsen van regenwaterput & regenwaterpompen

Wij plaatsen regenwater installaties van A tot Z, d.w.z. van het plaatsen van de regenwaterput of het uitkuisen van de bestaande regenwaterput (bovenliggende aanzuiging in de put, socarex leiding tot binnen naar de pomp, ….) tot de regenwaterpomp, tot aan de WC of wasmachine of buitenkraan. En zelfs het plaatsen van goten die het regenwater recupereert.

Herstellingen regenwaterpompen

Wij doen tevens herstellingen van regenwaterpompen. 

PE afvoersysteem

Dit is een afvoersysteem dat elektro-gelast wordt met specifieke werktuig. Het voordeel hiervan is dat er geen rubberen dichting gebruikt wordt zoals bij de gewone rioleringsbuizen.
Dit materiaal heeft een hoge dichtheid en is dus bestand tegen zuren en chemische producten. Dit afvoersysteem is geschikt voor residentiële en industriële gebouwen en het kan in beton geplaatst worden, en zowel bovengrond als ondergrond. Bovendien kan het gebruikt worden voor afvalwater en hemelwaterafvoer.

Heeft u vragen?

    MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE