U bent hier: Home > Sanitair

Bent u op zoek naar een uitstekende loodgieter?

40 jaar ervaring als loodgieter, daarmee zijn we de geschikte partner voor elke klus. We werken altijd met de beste materialen en hebben ook voor duurzaamheid.

Wij zijn actief in AntwerpenBrusselVlaams-Brabant & Oost-VlaanderenZemst, Mechelen, Boom, Lier, Mortsel, Kontich, Heist-op-den-Berg, Aarschot, Leuven, Vilvoorde, Dendermonde, …

Sanitair

Is er een defect aan uw leidingen? Is er een probleem met uw sanitair? Dringend nood aan goed uitgevoerde rioleringswerken? Moeten er gasleidingen geïnstalleerd worden? Heeft u een nieuwe boiler nodig? Betonboringen? Brandhaspels plaatsen?

Wij doen plaatsingen, herstellingen (depannage) & onderhoud. Zowel voor particulieren, bedrijven als industriële klanten.

Badkamers

Wij plaatsen en ontwerpen badkamers naar keuze van de klant. Bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer zitten we samen rond de ontwerptafel. Als u reeds een ontwerp heeft, is het uiteraard ook mogelijk om in te schakelen als installateur.

Een complete badkamerrenovatie? Wij nemen uw project van A tot Z in handen.

Bent u op zoek naar een loodgieter om uw huidig sanitair ((douche, bad, meubel, lavabo, WC, radiatoren) te vervangen? Ook dat doen we met evenveel plezier!

Waterleidingen

Aanleggen van nieuwe & conforme waterleidingen (koud water, warm water, regenwater, afvoer), in vloer als bovenvloer, zowel in de muur ingewerkt als uit de muur.

Vervangen van bestaande leidingen, zowel in vloer als boven vloer, zowel in muur ingewerkt als buiten muur.

Rioleringswerken

Wij leggen nieuwe rioleringen en afvoerleidingen binnen het gebouw of woning (tot aan de straat), bovengronds en ondergronds, zowel in vloer als boven vloer. Wij vervangen ook bestaande rioleringen en afvoerleidingen zowel bovengronds als ondergronds, zowel in vloer als boven vloer.

Heeft u vragen?

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE