U bent hier: Home > SanitairBetonboringen Antwerpen | Beton boren Antwerpen

Betonboringen Antwerpen

Betonboringen Antwerpen: u kan op ons rekenen voor betonboringen in regio Antwerpen. Met 40 jaar ervaring zijn we de geknipte partner. Als u zoekt naar een goede & betaalbare aannemer voor betonboringen, dan heeft u ons gevonden!

Wij werken zowel voor aannemers als voor industriële bedrijven en particulieren.

Betonboringen regio Antwerpen bij nieuwbouw

Betonboringen Antwerpen: bij nieuwbouwwerken is het onmogelijk om tijdens de ruwbouw al plaats te voorzien voor het doorvoeren van leidingen, ventilatiekokers of verlichting. U kunt dus pas gaten beginnen maken in de afgewerkte ruwbouw. Dit door middel van te boren in beton.

Hieronder enkele toepassingen:

  • verlichting: u kan spotjes in uw plafond integreren door middel van betonboringen.
  • ventilatie & airco: als u een airco- of ventilatiesysteem installeert, kan u dankzij een betonboring de koker naar buiten leiden.
  • elektriciteit: als u elektriciteit in uw huis wil doortrekken naar een andere kamer of verdiep, dan kan dat via een betonboring.
  • leidingen als u sanitaire leidingen wil doorvoeren, kan dat door middel van betonboringen.

Beton boren bij renovatiewerken regio Antwerpen

Beton boren Antwerpen: gaat u renoveren? Hebt u gekozen voor een badkamerrneovatie? Dan is er aan betonboringen geen ontkomen aan. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan kleine afbraakwerken of sloopwerken zoals het uitbreken van wandtegels of het verwijderen van een muur om de badkamer uit te breiden. Betonboringen zijn ook nodig als u gaten in uw wand en/of vloer wilt realiseren om bijvoorbeeld de afvoer van uw nieuwe toilet te laten plaatsen.

Beton boren Antwerpen

Beton boren Antwerpen: beton boren is mogelijk voor verschillende toepassingen, zoals het boren van afvoer voor regenbuizen, gasleidingen, waterleidingen, boringen voor dampkap, spuwers en ventilatie.

Betonboringen Antwerpen
Beton boren Antwerpen

Heeft u vragen i.v.m. betonboringen (beton boren of zagen) regio Antwerpen?

    Betonboringen Antwerpen