U bent hier: Home > SanitairLoodgieter Kortenberg

Loodgieter Kortenberg

Loodgieter Kortenberg40 jaar ervaring als loodgieter, daarmee zijn we de geschikte partner voor elke sanitair klus.

Sanitair Kortenberg

Loodgieter Kortenberg: Is er een defect aan uw leidingen? Is er een probleem met uw sanitair? Blijft uw water staan? Dringend nood aan goed uitgevoerde rioleringswerken? Moeten er gasleidingen geïnstalleerd worden? Heeft u een nieuwe boiler nodig?

Als loodgieter doen we plaatsingenherstellingen (depannage) & onderhoud in Kortenberg. Zowel voor particulierenbedrijven als industriële klanten.

Badkamerrenovatie Kortenberg

Badkamerrenovatie Kortenberg: een complete badkamerrenovatie? Wij nemen uw badkamerrenovatie van A tot Z in handen. Wij plaatsen en ontwerpen uw badkamerrenovatie naar keuze. Bij een badkamerrenovatie zitten we samen rond de ontwerptafel. Als u reeds een ontwerp heeft voor uw badkamerrenovatie, is het uiteraard ook mogelijk om in te schakelen als installateur.

Niet op zoek naar een volledige badkamerrenovatie, maar wel nood aan een goede loodgieter in Kortenberg om uw sanitair ((douche, bad, meubel, lavabo, WC, radiatoren) te vervangen? Ook dat doen we met evenveel plezier!

Sanitair installaties bij nieuwbouw & renovatie

Bouwt u een nieuwe woning of gaat u een oude woning renoveren in Kortenberg? Plant u een badkamerrenovatie? Bent u architect of projectontwikkelaar? U kan op ons rekenen voor de implementatie van sanitair installaties en HVAC systemen in Kortenberg.

Sanitair Kortenberg

Loodgieter Kortenberg: heeft u vragen i.v.m. de installatie van uw nieuwe badkamer, een volledige badkamerrenovatie, een gedeeltelijke badkamerrenovatie, plaatsing van nieuw sanitair, herstellingen aan uw sanitair, boiler, waterleidingen of heeft u een sanitair probleem zoals het water dat blijft staan?

    Loodgieter Kortenberg