U bent hier: Home > SanitairRioleringswerken Mechelen

Rioleringswerken Mechelen

Rioleringswerken Mechelen: rioleringswerken maken een belangrijk deel uit van de ruwbouw en vormen de basis voor heel wat comfortvoorzieningen in huis. Gaat u bouwen of verbouwen in Mechelen? Wij er voor particulieren & zakelijke klanten. We doen rioleringswerken bij nieuwbouw & renovatieprojecten.

Rioleringswerken regio Mechelen

Rioleringswerken Mechelen: wij leggen nieuwe rioleringen en afvoerleidingen binnen uw gebouw of woning in Mechelen (tot aan de straat), bovengronds en ondergronds, zowel in vloer als boven vloer. Wij vervangen ook bestaande rioleringen en afvoerleidingen zowel bovengronds als ondergronds, zowel in vloer als boven vloer.

Hertellingswerken en verbeteringen aan uw rioleringen

Ook na het bouwen of verbouwen kan u uw rioleringssysteem natuurlijk nog verder rekenen op ons met het oog op herstellingen en het verbeteren van uw gebruiksgemak, comfort of voor besparingen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen bij het plaatsen van regenwaterpompen of bij het optimaliseren van uw rioleringsnet.

Waterleidingen leggen Mechelen

Ook met waterleidingen kunnen we u helpen in regio Mechelen. Aanleggen van nieuwe & conforme waterleidingen (koud water, warm water, regenwater, afvoer), in vloer als bovenvloer, zowel in de muur ingewerkt als uit de muur.

Vervangen van bestaande leidingen, zowel in vloer als boven vloer, zowel in muur ingewerkt als buiten muur.

Gasleidingen Mechelen

Naast rioleringswerken en waterleidingen, leggen we ook conforme gasleidingen binnen- en buiten uw gebouw of woning in Mechelen, vanaf de teller tot de rest van de installatie. Daarnaast vervangen we eveneens bestaande gasleidingen of gasleidingdelen door nieuwe leidingen.

Rioleringswerken Mechelen

Heeft u vragen i.v.m. rioleringswerken, herstellingswerken aan uw rioleringsnet, waterleidingen of gasleidingen voor uw woning of gebouw regio Mechelen?

    MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE